Marieke Bloem
/

Kindercoach en jeugdcoach

 

Mijn dromen zijn geen bedrog…

Ik ben Marieke van den Brink-Bloem, getrouwd met Bob en moeder van Joep, Madelief en Timme.  Als klein meisje wist ik dat ik later wilde werken met kinderen. Na het afronden van mijn HBO-verpleegkunde begon ik met het revalideren van volwassenen. En snel daarna haalde ik mijn kinderaantekening in het ZGT in Almelo. De verzorging van de kinderen, ze voorbereiden op de operatie, hun ouders erbij betrekken, deed ik met veel liefde.

Gaandeweg leerde ik mezelf steeds beter kennen en koos ik voor de preventie en het sociale aspect. Ik werkte gedurende 12,5 jaar in de Jeugdgezondheidszorg, werkte met kinderen én hun ouders.  Er kwamen veel uitdagingen op mijn pad. Ik werkte samen met interne begeleiders, leerkrachten, groepsleiders, wijkcoaches en leerde veel van hen.

De drive om me verder te ontwikkelen, heb ik altijd gehad. In de zomer van 2016 startte ik met de opleiding tot kindercoach bij het Atma instituut in Amersfoort en rondde die met succes af. Omdat ik in mei 2018 begon met mijn praktijk Marieke Bloem Kinder- en Jeugdcoach mag ik nu elke dag doen wat ik het allerliefste doe; ouders en hun kinderen ondersteunen.

 

"Onze grootste prestatie is niet dat we nooit vallen, maar dat we elke keer weer opstaan."

 

Ik ben een coach die een veilige plek biedt en die luistert naar kinderen en ouders waardoor ze zich begrepen en ondersteund voelen. Doordat iemand zich onder mijn begeleiding beter leert kennen, is hij zich bewuster van zijn kwaliteiten en leert daardoor beter omgaan met lastige situaties.


Denk je dat ik de kindercoach ben die jou kan helpen? Bel me of stuur me een mailtje. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken.